andreea_angelo

1

Bucataras
incepator

roman

Bucataras din 16.11.2010

RETETE51
PRIETENI140
Retete / Conserve

Varza murata

In Muraturi la 27 Noi 2012

Se indeparteaza primele foi de varza daca sunt ofilite, avem grija ca varza sa nu fie inghetata. Asezam pe fundul butoiului cateva crengute de marar si asezam varza, pe la mijloc punem si radacinile de hrean despicate in doua si sfecla rosie taiata felii mai groase. Punem din nou varza, mararul...

Pepeni murati

In Muraturi la 26 Noi 2012

Pentru inceput, pepenii trebuie intepeti langa codita, sa aiba pe unde sa isi traga saramura si ii asezam in butoi sau unde ii puneti voi, urmeaza crengile de visin care trebuie puse obligatoriu pt a pastra coaja pepenilor tare. Adaugam morcovul si telina taiate fasii sau rondele, ardeii iuti,...

Frunze de vita de vie pentru iarna

In Conserve la 14 Iun 2012

Se pune borsul la fiert impreuna cu cele 4 linguri de sare pentru a opari frunzele de vita de vie. La fundul borcanul se pune cateva fire de marar. Dupa ce s-au racit frunzele se pun una peste alta cate 5 frunze si se rotesc,se fac asa pana la ultima frunza. Se aseaza in borcan si se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 16.12.2012

Prajitura MADNESS

publicat la 14.12.2012

Carnati de casa

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]