Aurul alb din bucatarie - andivele

Postat de Tabita _ in Legume pe 7 Apr 2013, 20:09

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza
Aurul alb din bucatarie - andivele

Andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii.

Sunt considerate o delicatese de catre bucatarii faimosi din intreaga lume.

Se pot utiliza atat la salate, cat si in alte mancaruri.

Sunt bogate in hidrati, calciu, potasiu, fier, vitaminele A, B,C si E, beta-catoten, magneziu, fosfor si celuloza.

Se recomanda in special persoanelor care tin dieta diabetica, dar si copiiilor si varsnicilor.

Imbunatatesc capacitatea vizuala.

Pentru ca andivele sa nu fie amare se pun in apa cu sare si otet 15-20 de minute.

foto: click.ro

Comentarii (16)

09.04.2013, 14:27

Daciana ma bucur ca o apreciezi.
Ar fi bine sa scri, e bine de stiut.

18.06.2013, 18:07

17.12.2013, 01:28

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]