Beneficiile vinului rosu

Postat de Lorra in Bauturi pe 13 Ian 2012, 21:33

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza
Beneficiile vinului rosu

   Un studiu publicat de revista "Faseb Journal", arata ca vinul rosu contine o substanta care ar lupta impotriva cancerului de san.

Resveratronul, caci asa se numeste ingredientul continut in coaja strugurilor negri, era capabil sa protejeze cobaii de laborator impotriva diabetului si a obezitatii, activand o proteina a organismului.     Cercetatorii au efectuat teste asupra celulelor de cancer la san (introduse in epubrete in vid) constatand efectul rapid de blocare a acestora. Deasemenea celulele maligne din corp sunt blocate sub actiunea resveratronului.    Cei de la revista F.J. au subliniat faptul ca beneficiile vinului sunt certe, dar femeile nu trebuie sa faca abuz de bautura, pentru ca efectele vinului rosu sa nu fie unele nocive, in loc de cele benefice. Se recomanda a fi consumat in cantitati mici ca mijloc de prevenire a bolii si nu ca tratament.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Comentarii (7)

Ina

Ina
13.01.2012, 23:07

pentru noi, cand il beti voi, nu? )

13.01.2012, 23:08

si asa

14.01.2012, 00:24

vinul batal vina...........

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]