Ce nu stiai despre Banane

Postat de ReteteDePoveste in Fructe pe 9 Sep 2013 | 6788 vizualizari

Comentarii (7)

10.09.2013, 16:11

Asta cu muscatura de tantari nu am stiut-o!!Bine de stiut!!

10.09.2013, 21:44

Bine de stiut!
Mai stiu ca pentru a pastra bananele cat mai mult timp verzi, coditele trebuiesc infasurate in folie alimentara.
P.s: Probat si functioneaza

11.09.2013, 11:25

Interesant!

11.09.2013, 12:39

mihaelam90 - multumesc de aceasta info. Am sa o adaug la articol, daca nu te superi

11.09.2013, 15:49

Dacă aveţi posibilitatea să consumaţi banane direct de la sursă profitaţi!
Se spune că gustul bananelor este cu totul altul atunci când sunt lăsate să se coacă direct pe plantă, spre deosebire de cele care se găsesc la noi şi cărora coacerea le este accelerată şi controlată cu ajutorul unui gaz.
Deasemenea, pentru că presiunea magazinelor de a prezenta la raft fructe care arată impecabil este foarte mare, producătorii folosesc un fungicid, care are un grad de toxicitate moderat .

12.09.2013, 07:56

17.10.2013, 15:17

Interesant...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]