Chipsuri din fructe facute acasa - o gustare fara conservanti

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 2 Noi 2011 | 6105 vizualizari

Comentarii (12)

Lau

Lau
03.11.2011, 08:04

03.11.2011, 08:54

03.11.2011, 14:21

grozave!!

03.11.2011, 14:46

Oare merge procedeul si in cazul bananelor? Ca tare-mi plac bananele uscate.

04.11.2011, 09:33

sunt grozave insa procesul e mai mult decat chinuitor) atatea ore si la cuptor.pt o ceasca de fructe pe care le mananc imediat fir-ar! ...atatea ore si in fata semineului:offf
cel mai avantajosshidratorul insa d-ala nu avem toti acasa.

04.11.2011, 09:44

Miha faci sirop de apa cu zahar si suc de lamaie dai bananele felii prin sirop si la fel la cuptor pe hartie de copt

04.11.2011, 09:53

Sar-na Aziz-ule drag!

04.11.2011, 10:03

Ai dreptate Cristina, dar e asa de scump un aparat de ala...

04.11.2011, 10:12

eu nu am facut dar am vz undeva si cica asa se face

05.11.2011, 00:59

06.11.2011, 23:32

eu am un aparat de confiat dar nu pot sa spun ca l-am folosit foarte mult cred ca o data sau de 2 ori ,nu mi-a placut cum le-a scos ,cei drept il am din austria si nu prea pricep cum se foloseste ,greu nu este dar parerea mea ca sa se confieze asa cum trebuie mi se pare timpul cam lung de uscare

14.11.2011, 14:41

Eu mi-am luat din comert chips-uri din banane si din ananas. Au fost bune, ba chiar am incercat sa le combin cu Lay's rumeniti la cuptor si au facut un mix bun

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]