Cum prepar si pastrez supa de pui

Postat de Patricia_Iordache_79 in Tipsuri pe 23 Mar 2013 | 7863 vizualizari

Comentarii (25)

23.03.2013, 16:22

ineresant!

23.03.2013, 16:26

Buna idee!

23.03.2013, 16:27

Multumesc fetelor, sper sa va fie de folos

23.03.2013, 16:38

o idee minunata!multumesc!

23.03.2013, 16:40

Cu mare drag, Maria

23.03.2013, 16:49

Super idee

23.03.2013, 16:50

Multumesc!

23.03.2013, 16:53

super

23.03.2013, 16:59

23.03.2013, 17:12

interesant

23.03.2013, 17:13

Lau

Lau
23.03.2013, 17:29

interesant

23.03.2013, 17:38

23.03.2013, 19:47

felicitari, foarte tare ideea!

23.03.2013, 20:05

o idee buna

23.03.2013, 21:27

Foarte buna idee, nici eu nu prea gatesc cu prafuri si prefer sa pun condimentele mele. Bv bv, asa am sa fac si eu

23.03.2013, 22:39

Cu mare drag, fetelor!

24.03.2013, 12:34

24.03.2013, 13:05

24.03.2013, 16:27

O idee buna!

24.03.2013, 17:12

25.03.2013, 15:07

Buna ideea ta!!

25.03.2013, 18:23

23.04.2013, 22:50

fff. buna metoda, eu tineam la frigiderzeama cateva zile pana faceam ceva cu ea, dar asa se pastreaza mult timp !!! o sa aplic si eu !

23.04.2013, 23:03

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]