Cum sa-ti "vopsesti" parul in mod natural

Postat de Adinuta in Bucataras eFeminin pe 19 Noi 2011, 18:00

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

Tot mai multe persoane devin din ce in ce mai atente la ce mananca si cauta sa aleaga cele mai sanatoase si sigure produse. Insa un impact destul de mare il au si produsele pe care le punem pe corp. Stim deja ca anumite cosmetice contin chimicale ce ne pot afecta sanatatea, iar acest lucru este valabil si pentru vopselele de par. De aceea au aparut de cumparat si alternative mai putin daunatoare si solutii semi-permanente si multe persoane se intorc la metode mai traditionale si mai sanatoase.

Poti incerca chiar acasa variante naturale de a da un plus de culoare si stralucire parului tau, fara a apela la produse chimice.

Pentru nuante de brunet, clateste parul cu unul dintre aceste amestecuri:

- Apa racita in care ai fiert cartofi in coaja;
- Ceai din rozmarin, salvie, zmeura sau patrunjel;
- Ceai negru sau cafea neagra;
- Infuzie de ceai, nuci si cafea;
- Infuzie de otet de mere, rozmarin si cafea.

Pentru parul blond:

- Infuzii sau ceai de sofran, turmenic, musetel;
- Apa in care a fiert rubarba, racita si strecurata;

Pentru nuante roscate, clateste parul cu:

- Ceai din macese, sofran sau foi de ceapa rosie.

Pentru nuante argintii, clateste parul cu:

- Infuzie de nalbe sau cretisor.

Foto: demandstudios.com


Comentarii (16)

21.11.2011, 15:38

21.11.2011, 20:00

super

21.11.2011, 20:01

gaby_d
19.11.2011, 19:41

eu, desteapta, inteligenta, super super isteata
am facut cafea, am strecurat-o . mi-am tuflito-n cap
no..cum oi fi strecurat-o..cand l-am uscat..era numa zatz pe jos, mai puteam face o cafea)))0
asa ca,,..l-am clatit si aleluia cafea))))
draga de tine

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro