Cum se bea cafeaua la Atena

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui pe 18 Feb 2010, 23:15

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Am selectat aici un episod din Atena - Valentine's day, calatorie asupra careia voi reveni. S-a intimplat intr-o Costa coffe, in Plaka. Am intrat noi frumusel si ne-am aruncat privirea catre prajiturelele in forma de inimioara, adulmecind insa placutul miros de cafea de calitate.

Tipa de dupa tejghea robotea pe linga espressor. Cind ma uit mai atent, pregatea doua cafele. De fapt, era vorba de doua cafeloaie, ca sa le zic asa ... Parca erau castroane de supa:

Daca nu va dati seama cit de mari sint, priviti in poza de mai jos, in stinga, cescutele de espresso normal si comparati-le cu cele din dreapta. Acestea din urma sint de 400 grame!

Altfel, am baut si o delicioasa cafea la ibric, adevarata cafea greceasca. Briki se numeste ibricul in care se pregateste aromata bautura cu kaimaki (caimac) si katakahi (zatzul).

Cititi pe forum si comentati in topicul Cum preparam cafeaua de dimineata

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii (8)

22.02.2010, 17:40

Ceasca aia mare cred ca e emblematica pentru Costa. Cand s-a deschis in bucuresti in pta Romana acum cativa ani, am ramas socata si eu. Cum sa bei atata cafea????

02.06.2010, 13:37

mah, e buna si de 400 ca nu mai murdaresc ceasca si dimineata si la pranz )))

02.06.2010, 14:27

ai dreptate Sylvia daca nu e expreso e chiar bine venita dimineata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]