Eleganta si inspiratie culinara la Tv Paprika

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR pe 12 Oct 2016, 14:07

Tv Paprika vă propune emisiuni culinare pline de savoare, alături de renumiţi bucătari, care ne vor călăuzi în gastronomia tradițională dar ne vor fi şi ghizi ai eleganţei culinare şi stilului în bucătărie. La Tv Paprikasuntmulte premiere, seriale noi, pline de inspirație, ce ne vor purta în minunate aventuri culinare, emisiuni în care rețetele simple se vor transforma în specialităţi culinare fabuloase.

 

Să gătim cu Simon Hopkinson

Premiera: 16 Octombrie, ora 16:30

Autorul gastronomic Simon Hopkinson ne arată cum să preparăm cele mai gustoase mâncăruri specifice restaurantelor în propria noastră bucătărie.

„Nu există bucurie mai mare pentru mine decât să gătesc toată ziua, deoarece gătitul este una dintre cele mai mari surse de bucurii în viaţă“

Şi nu întotdeauna e uşor să pregăteşti bucate excelente: deseori necesită energie şi timp. Condiţia de bază a preparării mâncărurilor este ca omul să o facă cu multă atenţie la detalii - iar Simon Hopkinson ne ajută cum să învăţăm acest lucru.

 

 

Jacques Pépin: Reţete din suflet

Premiera: 17 Octombrie, ora 21:30

Jacques Pépin ne prezintă noi reţete şi tehnici fantastice, şi aşa cum ne-a obişnuit deja, o face cu pasiune şi înflăcărare. Gătitul este mult mai plăcut în compania altora, mai ales înconjurat de familie, prieteni; Jacques ştie foarte bine acest lucru, prin creaţiile sale culinare fantastice oferind totodată o privire în viaţa sa şi trecutul său, în povestea reţetelor sale.

 

Invitaţie la masa lui Phil

Premiera: 20 Octombrie, ora 22:00

 

Alăturaţi-vă lui Phil Rosenthal în aventurile sale culinare în căutarea celor mai bune mâncăruri din lume. Pe parcursul călătoriilor sale, Phil se cufundă în desluşirea secretelor bucătăriilor cunoscute şi mai puţin cunoscute, întâlnind oameni care îşi păstrează tradiţiile sau chiar creează unele noi. Telespectatorii îl pot însoţi în călătoriile sale de la Hong Kong la Barcelona, de la Paris la Tokyo, ajungând atât într-un restaurant cu trei stele Michelin dintr-un palat, cât şi într-o brutărie din Los Angeles care se ocupă de formarea unor foşti membri ai unor bande de infractori.

Comentarii (1)

12.10.2016, 18:18

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]