Gérard Depardieu, pasionat de film si de arta culinara!

Postat de TVPaprika in Bucataras FoodPR pe 30 Mar 2017, 10:05

Începând cu 4 aprilie, TV Paprika are un invitat special! Zilnic, de la ora 23:00, îl vom putea urmări pe marele actor francez, Gérard Depardieu, în turneul său culinar prin Europa. Astfel, împreună cu bunul său prieten, maestrul bucătar Laurent Audiot, protagonistul celor 10 episoade ale noii emisiuni de la TV Paprika, Gérard Depardieu, ne va deschide pofta de a călători și să descoperim locuri și noi specialități culinare.

Periplu culinar cu Gérard Depardieu (Bon apétit!)

Premiera: 04 Aprilie, - de luni până vineri la ora 23:00

 

Reluare: ziua următoare la ora 19:00

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai mari actori francezi, pentru care dragostea de artă culinară a fost prezentă în toată viaţa sa, precum pasiunea pentru film. Însoţiţi-l în turneul său, în care cercetează specialităţile locale, identitatea şi istoria, în numeroase regiuni europene de la Bavaria şi până în Bretania. Gérard Depardieu îi invită pe spectatori să-l urmeze prin Europa, într-o misiune culinară grandioasă, ca să descopere, printre altele, cele mai proaspete stridii, cel mai bun caşcaval maturat, în timp ce degustă somon sălbatic, carne de vită fragedă, vin de la producători şi alte specialităţi. Însoţitorul lui în călătorie este maestrul bucătar Laurent Audiot, cu care a împărtăşit numeroase experienţe culinare în cei 20 de ani de prietenie. Iar acum, cei doi pornesc la drum în speranţa unor noi aventuri.

Comentarii (1)

30.03.2017, 10:54

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]