Incercati la blaturi sa amestecati galbenusurile cu praful de copt ...

Postat de becas94 in Tehnici pe 18 Noi 2013 | 3693 vizualizari

Comentarii (4)

18.11.2013, 22:51

Salut!
Bun venit!

18.11.2013, 22:56

19.11.2013, 22:39

Bine ai venit!

Multumim de sfat!

19.11.2013, 22:49

Bun venit
Pai te asteptam si cu retete,o sa le citim cu mare atentie,chiar si partea de Tipsuri
Suntem deschisi la orice sfat bun

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]