Lasatul Secului pentru Postul Craciunului

Postat de nadina73 in Craciun pe 14 Noi 2010 | 9094 vizualizari

Comentarii (8)

15.11.2010, 12:09

imi place articolul si frumoasa poezia..este adevarat ca dak vrei sa postesti ,tre sa tii post din toate punctele de vedere,nu doar ca nu mananci de frupt..tre sa stii sa ierti,sa fii milostiv,sa mergi sa iti zici pacatele la duhovnic si sa iei din TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI....fiind total curat

16.11.2010, 01:51

Rocsiasa e in post trebuie sa ne hranim si sufletu cu multa rugaciune si fapte bunesa nu mai existe ura,dusmanie,invidie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sant pacate foarte mari.

16.11.2010, 01:51

Legat de poezie ,asa am gasit-o si eu si imi place tare mult

16.11.2010, 07:59

Minunat Nadina!

16.11.2010, 09:16

Felicitari ! Nadina pentru acest articol de exceptie.

16.11.2010, 16:13

Nadina superb articol Dintotdeauna am simtit si crezut asta despre post ca e o curatare spirituala si o disciplinare a organismului. Arabii au ramadanul in care nu mananca pana seara nimic. Am ramas impresionata si de semnificatia lui, intentia este de a-i face sa se puna fiecare in pielea celor saraci care nu au ce sa manance , o lectie foarte interesanta de smerenie si milostivenie , multi pentr articolul scris

19.11.2010, 18:08

Bravo Nadina ! Imi place mult articolul tau si il consider binevenit acum cand a inceput postul... Parca se aude deja clinchetul clopoteilor ce prevestesc sarbatorile de iarna...

19.11.2010, 18:35

foarte frumos.....nu am cuvinte

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]