Mozzarella este o branza proaspata, cu o textura usoara, consistenta moale si un gust usor dulceag, avand o puternica aroma de lapte. Produsa in Italia, mozzarella Granarolo respecta o reteta traditionala, ce consta in obtinerea produsului din lapte special, de calitate superioara.
Nelipsita din dieta mediteraneana, mozzarella Granarolo, este un produs sanatos, fara conservanti, 100g asigurand peste 40% din necesarul zilnic de calciu al unui adult.
Mozzarella Granarolo poate fi achizitionata in urmatoarele variante:
Mozzarella traditionala, in zer, la punguta de 100g – este deosebit de gustoasa servita ca aperitiv, in combinatie cu rosii sau legume, asezonata cu ulei de masline si busuioc. Este un produs ideal pentru gustari usoare, sandwich-uri si salate delicioase de vara.
Mozzarella Cucina (poate fi gasita in ambalaje de 250g sau 400g) – este perfecta pentru preparate calde cu specific italian, precum pizza, paste, lasagna, risotto.
Mozzarella mini 1kg - bulgarasi de mozzarella care se pastreaza in zer, ideali pentru a se folosi la salate si aperitive, dintre cele mai creative si deosebite.