Nucsoara

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 12:14

Nucsoara

Nucsoara se poate macina sau nu, folosindu-se drept condiment, in ambele variante. Este mult mai iute si mai putin subtila decit nucsoara pulpa. Este un condiment clasic, folosit la prepararea unor prajituri

Comentarii (1)

14.10.2013, 15:17

Nu este folosita numai in aromatizarea prajiturilor. Se poate folosi si in sosuri albe, condimenta carnea, pestele, piure de cartofi, conopida, pasta de oua etc. Eu personal ador acest condiment

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]