Pastravarie de 4 stele la Albota

Postat de Bucataras in Bucataras hai hui pe 17 Oct 2010, 16:00

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Noi am fost in octombrie, pe o ploaie marunta si rece. Am gasit usor locul, care ne-a surprins prin frumusetea sa. Exista un complex foarte bine pus la punct, cu bazine de pastravi, cu multe oportunitati de a te relaxa: pescuit, plimbare cu atv-urile ori caruta la ferma proprie, sala de fitness, jacuzzi sau piscina.

Restaurantul este foarte curat, iar mincarea delicioasa.

Cum v-am zis era rece afara, asa ca o tuica fiarta a fost bine-venita.  Am mincat bors de peste, pastrav Carol (cu un sos alb de smintina si vin), plachie de pastrav sau file de pastrav la gratar. Totul foarte gustos.

Mai jos citeva fotografii surprinse in zona


Comentarii (4)

19.10.2010, 17:50

ce frumossi ce de pastrav

20.10.2010, 10:08

frumoasa locatie.........tare mult imi place aici................

Ina

Ina
27.10.2010, 08:01

Uiter ca eu n-am avut curajul sa-mi iau aparatul foto in toaleta de la Poiana Izvoarelor Si asa se uita lumea la mine ca-mi pozez mancarea Or fi zis: " astia n-au vazut pastrav in viata lor si vor sa se laude acasa"

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]