Stiati ca...

Postat de Alexandra Burz in Cu de toate pe 29 Ian 2014, 21:43

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Din familia CAPSICUM , ardeii iuti, sub denumirea lor initiala de CHILI, sunt de mai multe specii si dimensiuni.

Christofor Columb, se pare, a fost cel care i-a supranumit ARDEI dupa asemanarea la culoare si forma cu ardeii kapia. Chili se consuma proaspetisau uscati, iar utilizarile lor culinare sunt nenumarate.

Continutul lor nutritiveste unul foarte bogat, avand multa vitamina C si betacaroten, fier, potasiu si magneziu, ceea ce ii face sa fie apreciati si din punctul de vedere al actiunilor terapeutice.

*** Au rol adjuvant in artritele reumatismale, dar si in cresterea imunitatii.

Comentarii (2)

30.01.2014, 09:08

Alex, la orice postezi si nu-ti apartine, trebuie sa lasi sursa articolelor, pozelor.

30.01.2014, 16:11

Aici la fel, tot din cadrul proiectului respectiv....e preluat din mai multe parti
... reviste...carti...documentare ...etc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]