Stiati ca...

Postat de Alexandra Burz in Cu de toate pe 29 Ian 2014, 21:43

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Din familia CAPSICUM , ardeii iuti, sub denumirea lor initiala de CHILI, sunt de mai multe specii si dimensiuni.

Christofor Columb, se pare, a fost cel care i-a supranumit ARDEI dupa asemanarea la culoare si forma cu ardeii kapia. Chili se consuma proaspetisau uscati, iar utilizarile lor culinare sunt nenumarate.

Continutul lor nutritiveste unul foarte bogat, avand multa vitamina C si betacaroten, fier, potasiu si magneziu, ceea ce ii face sa fie apreciati si din punctul de vedere al actiunilor terapeutice.

*** Au rol adjuvant in artritele reumatismale, dar si in cresterea imunitatii.

Comentarii (2)

30.01.2014, 09:08

Alex, la orice postezi si nu-ti apartine, trebuie sa lasi sursa articolelor, pozelor.

30.01.2014, 16:11

Aici la fel, tot din cadrul proiectului respectiv....e preluat din mai multe parti
... reviste...carti...documentare ...etc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]