Tocană otomană cu vită și lipii pufoase
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.02.2025La ce vă gândiți când auziți cuvântul ”tocană”? Mie îmi zboară mintea automat la...articol complet
Paella cu fructe de mare
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.02.2025Seara trecută a fost una dintre acele seri speciale în care bucătăria mea s-a transformat...articol complet
Cusma lui Guguta cu visine
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 13.02.2025Probabil multi dintre voi stiti de acest desert vestit al moldovenilor, sau poate ati vazut...articol complet
One – Pot Pumpkin Turkey Chili
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.02.2025Bună, dragilor, Cele mai frumoase weekenduri sunt acelea în care toată gașca de prieteni se...articol complet
Cofetari care au schimbat cofetaria
Postat pe: Pastry Workshop Data: 11.02.2025The post Cofetari care au schimbat cofetaria appeared first on Pastry Workshop. Cofetari care au...articol complet
Sharing bites
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.02.2025Mâncarea care apropie nu este doar despre gust, ci și despre experiența împărtășită,...articol complet
Scăricică de porc cu mirodenii și salată iceberg
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.02.2025Ăsta-i adevărul: când îți place băutura, porcul merge cu orice culoare de vin. Și cum o...articol complet
Cartofi California cu sunca la cuptor
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 07.02.2025Am vazut reteta asta in urma cu ceva timp, cred ca era postul Craciunului, pe internet....articol complet
Prezentare interni 2025: Adina Miron
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.02.2025Și iată-ne ajunși la ultima prezentare din echipa de anul acesta. A fost o bucurie să...articol complet
Prezentare interni 2025: Cristina Frangopol
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.02.2025Continuăm prezentările de anul acesta și, cu mare plăcere, îi predau microfonul Cristinei....articol complet
Prezentare interni 2025: Diana Trabok
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.02.2025Internshipul continuă, iar bucătăria noastră primește un nou om dornic să învețe. Fiecare...articol complet
Prezentare interni 2025 – Elena Ilie
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.02.2025Bucătăria e despre oameni. Despre cei care gătesc, despre cei care gustă, despre cei care pun...articol complet
De Rusalii, la Arad
Postat pe: Laura Sava Data: 03.02.2025De Rusalii, la Arad: aici ne-a gasit marea sarbatoare a Pogorarii Duhului Sfant, intr-o duminica...articol complet
Curry vegan și de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.02.2025Dragii mei, azi vă aduc o rețetă simplă, gustoasă și de post: un curry aromat, cu...articol complet
Cheesecake fara coacere cu portocale
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 31.01.2025Anul acesta, de ziua sotului, am zis pas tortului si am pregatit un cheesecake. Si cum de...articol complet
Ce este Agar-Agar si cum se foloseste
Postat pe: Pastry Workshop Data: 27.01.2025The post Ce este Agar-Agar si cum se foloseste appeared first on Pastry Workshop. Textura unui...articol complet
Carne de porc cu dovlecei și piersici din compot – o rețetă rapidă cu gust de acasă
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.01.2025Dragii mei, astăzi vreau să vă povestesc despre o rețetă care mă duce cu gândul la mesele...articol complet
Saleuri sau sărățele cu brânză de vaci
Postat pe: Gourmandine Data: 26.01.2025Ingrediente: – 250 g brânză de vaci (preferabil, mai grasă și bine scursă) – 100...articol complet
Salata cu pui si avocado
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 25.01.2025Salatele astea cu legume si putina carne sunt printre preferatele mele. Au si proteina si...articol complet
Salată friptă cu cremă de brânză și roșii cherry
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.01.2025Astăzi, vă aduc o rețetă simplă, de făcut pe jumătate în joacă, pe jumătate serios. O...articol complet