Retete fara secrete
Jerbo – amintirea unei copilării fericite
Data:06.06.2025Dragii mei, azi am onoarea, cu emoțiile aferente, de a vă prezenta supremația dulciurilor... articol complet
Gogoși pufoase ca la bunica acasă
Data:05.06.2025Gogoșile acestea sunt mai mult decât un desert – sunt amintiri dulci din copilărie, clipe... articol complet
Tăieței cu nucă și beurre noisette cu rom
Data:04.06.2025Vacanțele copilăriei mele aveau un gust inconfundabil. Nu mă bucuram doar de libertatea... articol complet
Friptură de porc la tavă cu sos de vișine
Data:03.06.2025Vacanțele de vară petrecute la bunici aveau un ritual clar: joacă dimineața, prânz... articol complet
Mousse de căpșuni și ciocolată albă
Data:30.05.2025Cum miroase mai? Pentru mine, mai miroase a dimineți leneșe, a iarbă caldă, a căpșuni... articol complet
Pui aromat cu cartofi fondanți, căpșuni murate și emulsie de soc
Data:29.05.2025Luna mai m-a găsit în bucătărie cu fereastra larg deschisă și parfumul socului pătrunzând... articol complet
Chec cu flori de soc, lămâie și căpșuni
Data:28.05.2025Când vine luna mai, natura explodează în arome și culori care îți intră direct în suflet.... articol complet
Fraisier – rafinament franțuzesc simplificat
Data:27.05.2025Tema de astăzi mi-a oferit ocazia să pun în valoare căpșunele, un fruct extrem de aromat, cu... articol complet
Humus cu trufe și cartofi fripți – rețetă de post
Data:26.05.2025Doamnelor, domnilor, în instanța asta culinară recunosc din start: rețeta de azi nu e una... articol complet
Graten cu mușchiuleț de porc și piure
Data:23.05.2025Să gătești ceva delicios și reconfortant nu înseamnă întotdeauna ore întregi petrecute... articol complet
Souvlaki de porc – frigărui cu arome grecești
Data:22.05.2025Cine a spus că o cină din puține ingrediente nu poate constitui o masă savuroasă? Uneori,... articol complet
Ceaun cu Porc și Fasole Verde – cină simplă, ca la țară
Data:21.05.2025Când am primit tema „Cina din 5 ingrediente”, gândul mi-a zburat imediat la mâncarea aceea... articol complet
Piept de rață roze cu sfeclă și sos de zmeură
Data:20.05.2025Rețetele care mă definesc cel mai bine sunt cele care par simple la prima vedere, dar care au o... articol complet
Vită cu tagliatelle și sos de unt cu trufe
Data:19.05.2025Dragii mei, astăzi vă propun o rețetă simplă, dar spectaculoasă, potrivită pent... articol complet
Feta și Halloumi în mantie crocantă
Data:16.05.2025”Când prietenii vin neanunțați” – a fost tema acestei săptămâni, o temă care m-a... articol complet
Smashed potatoes și aripioare crocante
Data:15.05.2025Pentru momentele în care ai nevoie de ceva rapid, dar impresionant, am rețeta perfectă:... articol complet
Tartar aromat din vită maturată
Data:14.05.2025Există puține lucruri care mă bucură mai mult decât acele întâlniri neplanificate cu... articol complet
Mini tarte din foietaj
Data:13.05.2025Săptămâna aceasta, tema din bucătăria mea este inspirată de… prietenii neanunțați!... articol complet
Fasole albă cu cârnați picanți
Data:12.05.2025Astăzi vă aduc o rețetă simplă, gustoasă și care se face... articol complet
Scoici Saint Jacques – scurtă călătorie în Suedia
Data:09.05.2025Am sărbătorit Ziua Europei, chiar în bucăria mea, gătind am gătit Scoici Saint Jacques cu... articol complet