Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Smashed potatoes și aripioare crocante

Data:15.05.2025

Pentru momentele în care ai nevoie de ceva rapid, dar impresionant, am rețeta perfectă:... articol complet

Tartar aromat din vită maturată

Data:14.05.2025

Există puține lucruri care mă bucură mai mult decât acele întâlniri neplanificate cu... articol complet

Mini tarte din foietaj

Data:13.05.2025

Săptămâna aceasta, tema din bucătăria mea este inspirată de… prietenii neanunțați!... articol complet

Fasole albă cu cârnați picanți

Data:12.05.2025

Astăzi vă aduc o rețetă simplă, gustoasă și care se face... articol complet

Scoici Saint Jacques – scurtă călătorie în Suedia

Data:09.05.2025

Am sărbătorit Ziua Europei, chiar în bucăria mea, gătind am gătit Scoici Saint Jacques cu... articol complet

Gnudi – găluștele italiene din ricotta și spanac

Data:08.05.2025

Când vine vorba de Ziua Europei, gnudi este rețeta pe care n-ai vrea s-o ratezi căci îți va... articol complet

Creveți Saganaki – o călătorie pe malul Egeei

Data:07.05.2025

Dacă până acum v-am invitat fie în călătorii culinare exotice, fie în unele mai cunoscute... articol complet

Banitsa – plăcinta cu brânză din inima Bulgariei

Data:06.05.2025

De Ziua Europei, am ales să aduc în farfurie o rețetă care ne arată cât de bogată și... articol complet

Mușchiuleț de porc rumenit cum se cuvine

Data:05.05.2025

Mâncarea simplă, cinstită, făcută cu mâna ta – asta e tot ce trebuie. Iar dacă ai o... articol complet

Cotlet de berbecuț cu sparanghel

Data:28.04.2025

Astăzi gătim ceva rapid, gustos și de sezon. Un cotlet fraged de berbecuț și un sparanghel... articol complet

Samosas crocante și chutney de roșii

Data:26.04.2025

Acum câteva zile, mi s-a făcut dor de un preparat super savuros, pe care să-l pot lua cu mine... articol complet

Plăcinte rumene cu ciuperci

Data:25.04.2025

Când tema e „nu-i nevoie de tacâmuri”, știi că urmează ceva savuros, simplu și de luat... articol complet

Coșulețe crocante cu brânză și gem de smochine

Data:23.04.2025

Aceste coșulețele crocante cu brânză și gem de smochine sunt o alegere foarte inspirată... articol complet

Mini tarte cu crème brûlée – un desert elegant

Data:22.04.2025

Produsele de candybar se numără printre favoritele mele, sunt mici, delicate ca o domnișoară... articol complet

Lipii cu pastă de ouă cu ton și sardine

Data:18.04.2025

Sărbătorile pascale vin adesea cu mese îmbelșugate și… un surplus de ouă fierte. Le... articol complet

Crochete crocante de pui – să nu risipești

Data:17.04.2025

Transformă friptura de pui rămasă de la masa de Paște în crochete crocante, aromate și... articol complet

Crochete de cartofi cu miel și chimichurri

Data:16.04.2025

Aceste crochete absolut delicioase se potrivesc perfect cu tema de astăzi, ”și resturile... articol complet

Leftover Delight – Rustic Quiche

Data:15.04.2025

Pentru că și resturile merită respect… o temă minunată, din care ne putem inspira cu... articol complet

Ton proaspăt, morcovi și salată de alge

Data:14.04.2025

Am pregătit o farfurie echilibrată, cu ingrediente puține, dar de calitate: ton proaspăt,... articol complet

Miel în stil grecesc

Data:11.04.2025

Dacă Paștele începe cu mirosul, atunci mielul este, cu siguranță, un vestitor nelipsit din... articol complet