Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Gratar cu condiment Kotanyi
Am presarat condiment peste toata carnea, pe ambele fete. Am pus intr-o cutie cu capac la frigider si am lasat sa stea peste noapte. A doua zi,am pus feliile pe gratar si le-am intors cand s-au rumenit pe o parte. Le-am luat jos de pe gratar cand s-au rumenit si pe partea cealalta.
Sarmale
Se taie ceapa si se da morcovul pe razatoare. Ceapa se amesteca cu niste sare ca sa se inmoaie. Amesteca orezul spalat cu carnea tocata,ceapa,morcovul,cimbru,marar,boia de ardei,vegeta si piper. Se invelesc sarmalele in foi de varza murata si se aseaza in oala de lut. Se toarna...
Pulpe de pui cu cartofi
Se spala pulpele si se pun deoparte. Se curata cartofii de coaja si se taie in felii de grosimea degetului. Se curata usturoiul si se taie felii. Se pun pulpele in tava ,intr-o parte. In cealalta parte se pun cartofii. Se presara feliile de usturoi. Se amesteca apa cu pasta de...