Denissa

1

Bucataras
incepator

Rasnov, jud. Brasov

Bucataras din 20.02.2011

RETETE67
PRIETENI317
Retete / Paste

Spaghete cu midii

In Spaghete la 17 Mar 2013

Pentru inceput midiile se curata de algele care se gasesc pe ele. Se pune intr-o oala la fiert apa cu sare pentru a fierbe spaghetele. Cand apa fierbe se adauga spaghetele care se fierb mai putin cu circa jumatate de minut fata de indicatiile de pe ambalaj, pentru a fi al dente. Se pune...

Paste cu ton

In Paste la 14 Sep 2012

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj ( trebuie sa fie bine fierte). Maslinele se taie marunt si conserva de ton se scurge de ulei. Pastele se scurg si se clatesc cu apa rece. Se pun intr-un vas incapator si se adauga conserva, maslinele si maioneza. Se...

Spaghete cu fructe de mare

In Spaghete la 22 Oct 2011

Se pune la fiert apa cu sare, pentru spaghete. Atunci cand apa fierbe se pun si spaghetele, pe care le lasam la fiert in functie de indicatiile de pe ambalaj (unele fierb mai mult, altele mai putin). Separat se pune intr-o tigaie untul la incins, si se adauga usturoiul taiat feliute subtiri....

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 17.01.2014

Raffaello

publicat la 17.01.2014

Boccacio

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Azi vrei sa fii cea mai buna. Nu uita ca secretul succesului este sinceritatea. O data ce poti sa te prefaci ai reusit.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 27

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]