Scrumbie de Dunare cu salata iceberg

de Denissa in Peste, 17 Ian 2014 | 3837 vizualizari

 

Pentru amatorii de peste !

 

INGREDIENTE

  • 1 scrumbie de Dunare
  • 1 lamaie
  • busuioc proaspat
  • lamaie
  • salata icebreg
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • 50 ml vin alb amestecat cu 50 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie de Dunare cu salata iceberg:

Scrumbia se curata de intestine si solzi, se spala si se usuca cu un servet de bucatarie.

Busuiocul se toata marunt si se introduce in burta pestelui dupa ce a fost condimentat cu sare si piper.

Pestele se unge apoi cu ulei de masline, se aseaza intr-o tava, se toarna peste elamestecul de vin si apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru circa jumatate de ora .

Cand este gata se serveste cu lamaie si salata iceberg asezonata cu sare, otet balsamic si ulei de masline.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie de Dunare cu salata iceberg" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu ciuperci si cartofi noi - la Multicooker