Dorada cu salata verde

de alba_zori in Peste, 20 Iul 2012 | 5137 vizualizari

 

La cuptor, ce bunatate!O carnita alba si gustoasa,proaspata de ti se topeste in gura,cu arome de rozmarin,menta sau busuioc,usturoi foarte putin. Sper sa va placa cat mie!

 

INGREDIENTE

  • un peste:dorada
  • rozmarin
  • frunze de menta
  • un catel de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • salata verde
  • zeama de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu salata verde:

Dam drumul la cuptor la 180 grade,apoi pregatim o tavita de aluminiu cu ulei de masline,punem pestele,frunze de menta,rozmarin,un catel de usturoi,un pic de sare.

Lasam la cuptor pana cand carnita se inmoaie bine,cam 40 minute cel mai mult,apoi pregatim si salata verde,o spalam,o taiem,o condimentam cu sare,ulei de masline si zeama de lamaie.

Asezam in farfurie si asezam si dorada,o feliuta de lamaie  si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon si dorada marinate pe pat de sare la cuptor