Zarzavaturile se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei și apă, într-o oală de cca. 5000 ml., împreună cu bucățele de carne, cca. 10 minute la foc...
Carnea tocata se pune intr-un castron,punem 1 ou,condimentele,ceapa verde si mararul tocate marunt.
Se pun si 2 linguri de faina(era prea moale compozitia),se amesteca bine.
Cu mana umeda formam...
BLATUL:
Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat green sugar si mixam bine.
Amestecam faina, praful de copt si nuca macinata in care adugam treptat albusurile...
Laptele, uleiul si zaharul se pun pe foc intr-n vas pana aproape clocoteste, apoi se ia de pe foc si se raceste.
Intr-un lighenas se pune compozitia rece de lapte,ulei si zahar, apoi se pune oul, lingurita de bicarbonat, zaharul vanilat si...
gabriel39 a devenit prieten cu Bucataras Diana