Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:98
Voturi:58
Voturi:67
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Cantar digital pentru bucatarie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 23:30
la 21:44
de Bucataras 8
la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
pe 01.11 la 10:09
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Rocsi
Caty
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...