Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Tg Mures
Bucataras din 25.06.2010
se pune laptele la fiert in ceaun de tuci, sa nu se prinda se adauga zaharul tos si cel vanilat cand laptele s-a incalzit se pune orezul se amesteca bine cu telul, sa nu se prinda se lasa pe foc vreo 10-15 min, pana se fierbe orezul ...
publicat la 10.09.2011
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Voturi:3
Voturi:13
Voturi:5
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
de Caty 3
pe 18.08 la 11:29
pe 18.08 la 09:04
pe 15.08 la 12:51
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Orez cu lapte, mere si dulceata de cirese amare
se pune laptele la fiert in ceaun de tuci, sa nu se prinda se adauga zaharul tos si cel vanilat cand laptele s-a incalzit se pune orezul se amesteca bine cu telul, sa nu se prinda se lasa pe foc vreo 10-15 min, pana se fierbe orezul ...