Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Coaster extensibil Cook Concept
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 250 forme pentru briose
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 11:23
de Bucataras 8
la 11:02
de Adele 4
la 08:32
ieri la 07:46
pe 19.11 la 07:37
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
KellyClark
vasimur
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...