Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Ciocan pentru carne
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Placa de tocat fata-verso
Set de 10 forme pentru briose
Perie de pantofi
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:53
de Caty 3
ieri la 20:42
ieri la 13:55
ieri la 13:15
pe 28.10 la 10:29
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
roxanabucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
liana10 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...