Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Rola de folie pentru prajituri
Suport pentru ustensile de bucatarie
Perna ergonomica Karll
Taburet pliabil telescopic
Ciocan pentru carne
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:27
ieri la 08:21
pe 07.10 la 11:00
pe 06.10 la 07:57
de Constelatialeu 9
pe 05.10 la 17:54
5 comentarii
4 comentarii
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
crisstina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
danaioana 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...