Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 1
Rola de folie pentru prajituri
Placa de tocat fata-verso
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Perie de pantofi
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:01
la 16:51
de Bucataras 6
la 09:41
de laura_n 7
ieri la 17:03
ieri la 15:21
4 comentarii
de oanapl 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
mihaelar63
MotanLaOale
maryna 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...