Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
In cont 1
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Rola de folie pentru prajituri
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 15:27
de Bucataras 6
la 09:33
ieri la 10:37
de oanapl 7
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...