
publicat la 13.09.2013
publicat la 13.09.2013
publicat la 11.09.2013
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Omleta
Tocam sunca si cascavalul cuburi! Ardelul si rosia le tocam foarte marunt. Batem ouale foarte bine, adaugam sarea si ingredientele tocate si amestecam. Preparam omleta in tigaie de teflon pentru a nu adauga ulei. O coacem cu capac la foc mediu. Deasupra putem rade cascaval.
Rulouri cu sunca
Pentru inceput punem in blender branza, maioneza, (de preferat sa fie de casa) mararul, untul si un praf de sare. Mixam pane se obtine o pasta. Alunele trebuie sa fie zdrobite intr-un prosop pentru a le putea folosi la ornat, si rosiile felii subtiri pentru acelasi scop. Punem crema de...