publicat la 12.07.2017
publicat la 16.05.2017
publicat la 16.05.2017
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Creveti la gratar cu ananas
Am decongelat crevetii, dupa care am facut un amestec din sos soia, vin alb, miere si ghimbir si am pus crevetii in marinada obtinuta si am lasat 30 min. Am taiat ananasul bucati si am inseput sa asez pe frigarui alternativ, ananas si crevete. Pe gratarul incins, am pus frigaruile...
Creveti la gratar cu ananas
Am decongelat crevetii dupa care am facut un amestec din sos soia, vin alb, miere si ghimbir si am pus creveti in marinada obtinuta si am lasat 30 min. Am taiat ananasul bucati si am inceput sa asez pe frigarui alternativ ananas si crevete. Pe gratarul incins am pus frigaruile si am uns...
Creveti cu sos de lamaie
Crevetii se lasa la dezghetat in frigider. Cand sunt gata se spala cu apa rece. Se pune intr-o tigaie ulei de masline si 2 catei de usturoi striviti cu lama cutitului, se adauga vinul si zeama de la o lamaie, se lasa sa dea in clocot se adauga crevetii cat sa se incalzeasca si gata.(eu am avut...