Andive cu sos tartar cu ridichi

de Oana in Salate, 27 Apr 2009 | 10311 vizualizari

 

Este o salata foarte racoritoare, satioasa si are un gust nemaipomenit! Noi am mancat-o cu bucatele de lipie libaneza

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 2 oua
  • cateva frunze de salata verde
  • 2 cepe verzi
  • 2 legaturi de ridichi  
      Pentru dressing:
  • 100 g crema de branza cu verdeturi
  • 50g iaurt
  • 2 lingurite otet
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri cu marar si patrunjel tocate marunt
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive cu sos tartar cu ridichi:

Se fierb mai intai ouale tari, se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se raceasca. Apoi se taie in rondele subtiri.

Andivele se curata, se spala, se desprind frunzele si se lasa sa se scurga. Salata verde se taie fideluta si se aseaza pe un platou, iar deasupra lor frunzele de andiva cu adancitura in sus. Ceapa verde se taie rondele fine si se amesteca cu ridichile taiate cuburi mici.

Dressingul: se amesteca branza cu iaurtul, otetul si uleiul pana devine cremos. Se adauga mararul si patrunjelul, sare si piper si se amesteca bine.

Se pun in frunzele de andiva ridichi cu ceapa verde, apoi deasupra o lingura de sos, se orneaza cu feliile de oua fierte si se presara deasupra putina verdeata. Se mananca imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive cu sos tartar cu ridichi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (6)

Oana 1

27.01.2010, 11:36

Ah, Mihaela, cat e de buna salata asta Neaparat sa faci!

mihaelar63 1

27.01.2010, 11:58

azi o sa incerc ceva de post .

dulcegariiculinare 1

29.03.2012, 20:26

Pup fetele cu drag ! ce stiu eu e ca sosul tartar contine musai tarhon si n-are crema de branza. E ok sosul imi place.. numai ca nu-i tartar. pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]