Bun venit!LOGIN • CONT NOU
7
BucatarasTop-Chef
Ploiesti
Bucataras din 22.03.2009
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...
publicat la 23.01.2022
publicat la 17.01.2022
publicat la 09.01.2022
Râsul elimină stresul şi tensiunea. Acum te uiţi la monitor şi râzi. Nu-i aşa că te simţi mai bine?
Voturi:28
Voturi:55
Voturi:36
In cont 50
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Unghiera BISALUO
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 22:32
la 22:01
de Bucataras 6
ieri la 16:22
ieri la 15:50
ieri la 14:07
3 comentarii
de RODIMUR 8
3 voturi
vasimur
ellytheutzu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de post din aquafaba
Punem în vasul mixerului vertical (cel cu cuţit) apa, muştarul, sarea şi zeama de lămâie. Începem să mixăm şi adăugăm ulei în fir subţire, până ajunge la consistenţa dorită (e posibil sa adăugăm mai mult ulei decât am precizat). Se poate...