Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.05.2010
se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai
publicat la 26.10.2019
In cont 11
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 4 pahare de whisky
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:30
ieri la 12:50
ieri la 09:39
pe 17.12 la 09:05
pe 17.12 la 07:58
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Lavinia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Aripioare la ceaun
se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai