Aripioare la ceaun

de mariaana in Pui, 22 Mai 2010 | 12766 vizualizari

 

bune si crocante

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare (in functie de cate persoane sunt)                                             
  • condimente(sare,piper,boia)
  • ulei                                                                                                         
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la ceaun:

se spala se condimenteaza aripioarele ,apoi se pun in ceaun in ulei ferbinte se prajesc pana sunt rumene dupa care se aseaza pe tava si se asezoneaza cu ce ai

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Julie 1

23.05.2010, 13:29

Super iese mancarea la ceaun! la foc afara! Si eu mai fac asa cand merg la soacra mea la tara. Nu se compara cu nimic facut la aragaz!

Roxana 1

23.05.2010, 16:58

elena1988 1

25.03.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi crocante de pui