publicat la 08.05.2017
				publicat la 08.05.2017
				publicat la 02.05.2017
				Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?
Bucataras.ro 
[email protected]
Carnati picanti
Se toaca carnea si o data cu ea se da prin masina de tocat usturoiul si ardeiul iute. La acerst amestec se adauga sarea, piperul si boiaua. Se framanta bine pentru o omogenizare buna. Se adauga apa sau zeama de carne dand astfel amestecului o consistenta pastoasa. Cu aceasta compozitie se umplu...
Carnati afumati
Se toaca carnea,se piseaza usturoiul,se taie marunt ardeiul iute. Se face urmatorul amestec:carne , usturoi , sare , piper ,boia de ardei si ardei iute.Se framanta bine pentru o omogenizare uniforma . Se adauga apa sau zeama de carne dand astfel amestecului o...