
publicat la 16.03.2020
publicat la 16.03.2020
publicat la 27.08.2018
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Zacusca de vinete cu ciuperci si trufe
Spalam ciupercile si le fierbem in apa cu sare. La fel procedam si cu trufele de padure. Eu le frec cu o periuta sa fiu sigura ca indepartez eventalele particule de pamant. Se scurg bine si se maruntesc in robotul de bucatarie sau le dam prin masina de tocat. Coacem vinetele, le curatam de...
Gogosari si conopida in otet
Spalam, taiem gogosarul si indepartam semintele si cotoarele. Il taiem la ce dimensiuni dorim. Eu in borcanele mari pun jumatati de gogosar iar in cele de 800g pun felii subtiri. Intr-un vas amestecam zaharul cu sarea si cu otetul si rasturnam solutia peste gogosari....
Zacusca
Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs cateva ore. Se curata si celelate legume. Se toaca ceapa si morcovii (eu folosec robotul). Se pune ceapa la calit in litrul de ulei pana devine transparenta. Adaugam morcovii dati prin masina de tocat sau prin robot....
Dulceata de gutui
Curatam gutuile de puf si le spalam bine. Le curatam de partea dura din mijloc si de seminte. Le taiem cubulete si le stropim cu sucul de lamaie sa nu-si schimbe culoarea. Intre timp punem intr-o cratita cu fundul mai gros apa si zaharul, la fiert. Dupa ce se...