publicat la 26.09.2021
publicat la 26.09.2021
publicat la 26.09.2021
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Sprot marinat
Sprotul se prajeste in baie de ulei sau la cuptor. Dupa ce se raceste,se amesteca impreuna cu uleiul de masline si otetul balsamic. Se lasa sa se patrunda aromele cel putin trei ore,dar e preferat peste noapte.
Sushi Fix
Spalam o cana de orez,pe care o punem in cratita cu o cana si un sfert de apa si putina sare. Acoperim cu un capac si dam la foc mare,pana cand apa a scazut si apar gropite in orez. Mai punem putina apa si dam focul mic. Nori-ul se taie in fasii cu foarfeca,orezul se pune in bol,deasupra punem...
Macrou cu ierburi de Provence si sofran
Preparare Macrou cu ierburi de Provence si sofran Se curata pestele si se taie in bucati de aproximativ 5 cm...hai ca va las sa le taiati mai mari sau chiar sa le lasati intregi daca chiar vreti. Se aseaza pe o tava asa pe rand: ceapa,usturoiul,ardeii verzi si rosiile. Dupa ce...