Sprot marinat

de Mitinita in Peste, 10 Oct 2014 | 8667 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, care va fi pe placul celor ce indragesc pestele.

 

INGREDIENTE

  • 10 bucati de sprot
  • 4 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri de otet balsamic din vin alb Kotanyi
  • un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot marinat:

Sprotul se prajeste in baie de ulei sau la cuptor.

Dupa ce se raceste,se amesteca impreuna cu uleiul de masline si otetul balsamic.

Se lasa sa se patrunda aromele cel putin trei ore,dar e preferat peste noapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot marinat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]