monike

1

Bucataras
incepator

Caracal

Bucataras din 24.05.2011

RETETE13
PRIETENI39
Retete / Dulciuri

Deliciu cu ceai verde si piersici caramel

In Dulciuri la 8 Iul 2011

Din pliculete si apa  faci un ceai mai concentrat pe care-l lasi la racit. Albusurile le bati bine cu zaharul (ca la bezea). Smantana o bati cu zaharul vanilat si adaugi treptat albusurile batute si galbenusurile amestecand usor. Peste compozitia de mai sus pui ceaiul facut mai devreme si...

Inghetata de soc

In Dulciuri la 6 Iul 2011

Din apa si soc am facut un ceai mai concentrat pe care l-am lasat sa se raceasca. Separam albusul de galbenus. Albusul l-am batut spuma cu zaharul. Smantana am batut-o cu zaharul vanilat si am adaugat treptat albusurile batute  galbenusurie si ceaiul de soc amestecand incet.Am adaugat si...

Tort cu ciocolata si visine

In Torturi la 25 Iun 2011

Incepem cu crema ganche care trebuie sa stea cateva ore la frigider. Punem cicolata rupta cubulete pe baie de abur la topit, apoi adaugam frisca lichida amestecam bine, mai lasam un pic avand grija sa nu fiarba,apoi lasam sa se racoreasca si dam la frigider. Mai simplu e sa faci crema  cu zi...

Tort de inghetata

In Torturi la 23 Iun 2011

Capsunile le-am blenderit bine si le-am trecut prin sita de le-am separat samburii. Peste piureul de capsuni am pus repede 1\2 lingura  lamaie si mierea. Separam albusul de galbenus. Peste albus punem zaharul, lamaie, un pic de sare si batem bine pana se tine de castron( ca la...

Tort corabie

In Torturi la 23 Iun 2011

Mai intai ne ocupam de crema de ciocolata , caci aceasta necesita cateva ore bune de stat la frigider,eu una am facut-o de seara. Se pune ciocolata rupta in bucati mici intr-o cratita la aburi pana se topeste, se adauga frisca lichida,se amesteca bine si se mai lasa un pic pe foc avand grija...

Tort capsunos

In Torturi la 16 Iun 2011

Blatul: Am separat galbenusurile de albusuri.Galbenusul se freaca bine cu zaharul pana devine cremos si se deschide la culoare. Albusul se bate spuma tare cu un praf de sare si o lingura de lamaie (cand intorci bolul cu susul in jos nu trebuie sa cada, stiti voi ca la bezea).Peste galbenusuri...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]