Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”
In cont 2
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
pe 07.11 la 12:06
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Adele
RODIMUR
Rocsi
iSyc 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cative 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.