Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roquetas de mar
Bucataras din 15.03.2010
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.
“Nu trebuie să vezi toată scara – fă doar primul pas.”
In cont 2
Set de 3 boluri Ellenge
Termometru cu ecran LCD
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
pe 07.11 la 12:06
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
iSyc 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cative 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)
Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.