
publicat la 30.05.2012
publicat la 26.03.2012
publicat la 25.03.2012
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut
Dupa cum o sa observati in imagini, am pregatit un vas de lut in care am adaugat untul topit si am taiat rondele fiecare leguma si le-am asezat uniform. Am inceput cu cartofii, urmati de morcov, gogosar, vanata, dovlecelul, prazul, apoi am presarat cu sare si busuioc si am asezat rondelele...
Culori in farfurie
Se spala legumele bine si se toaca ,eu le-am facut la robot . Punem la incins uleiul intr-o cratita potrivita si cand este cald punem la calit ceapa, morcovul si gogosarul apoi turnam apa si adaugam orezul, condimentele si mirodenile . Cand este pe jumatate fiert orezul...