Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Pitesti
Bucataras din 29.08.2010
Carnea se fierbe,se taie cubuleţe;ceapa se toacă rondele subţiri şi se fierbe in apă cu sare şi oţet. Castraveţii se toacă felioare subţiri.Se storc de apă,ceapa şi castraveţii se amestecă cu...
mai multe
publicat la 25.02.2012
Set de 250 forme pentru briose
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Pensula de patiserie
Perna ergonomica Karll
Coaster extensibil Cook Concept
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:51
de Panacris 9
ieri la 14:48
ieri la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată din carne de vită cu maioneză
Carnea se fierbe,se taie cubuleţe;ceapa se toacă rondele subţiri şi se fierbe in apă cu sare şi oţet. Castraveţii se toacă felioare subţiri.Se storc de apă,ceapa şi castraveţii se amestecă cu...