
publicat la 25.10.2012
publicat la 24.10.2012
publicat la 21.10.2012
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 5 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Pregatesc carnea pt perisoare amestec carnea cu patrunjelul , oul , ceapa , sare . Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3-4 cm....
Supa nemteasca
Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt .
Ciorba de fasole cu costita
fasole este pusa cu o seara inainte in apa intr-o oala de 5 litri se pune fasolea la fiert impreuna cu legumele , cand au fiert pe jumatate costita se taie in bucati si se prajeste putin , apoi este adaugata in supa cu tot cu uleiul in care sa prajit se mai adauga sare dupa gust si...