Sarmale in foi de vita

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2012 | 4693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de porc 1 kg
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 ling orez
  • pasta de tomate 5 ling
  • sare
  • piper
  • foi de vita
  • 2 ling de faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale in foi de vita:

Incep prin a toca marunt ceapa si morcovul  ,  pe care le calesc in 2 ling de ulei pana cand ceapa prinde culoarea aurie , apoi adaug si orezul si mai calesc 2 minute amestecand continuu.

Peste carnea tocata  adaug spre a fi omogenizate: 2 ling de bulion , sare si piper dupa gust si compozitia din ceapa, morcov si orez .

Frunzele le-am cumparat deja gata preparate , formez sarmalute pe care le pun intr-un vas de yena   . Separat intr-o tigaie calesc 2 ling de faina , 3 ling de pasta de tomate , peste care adaug si apa ( 1.5 ml), aceasta compozitie o pun peste sarmalute . Se dau la cuptor pentru 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale coapte