Slaninuta se taie in bucati potrivit de mari (nici prea mici, nici prea mari...numai bune de infulecat :)) ). Intr-un ceaun mare (din acela pe care il folosim cand taiem porcii de craciun) se pun bucatiile de slanina si punem putina apa si amestecam bine din cand in cand cu o lingura mare...
pipotele se spala ,se curata de pielite si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.ceapa se taie solzisori si se caleste putin pana devine sticloasa.se adauga pipotele scurse si se pune apa cat sa le acopere.se lasa sa fiarba 60 min.
cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate,sare si piper...
Jumari de casa
Slaninuta se taie in bucati potrivit de mari (nici prea mici, nici prea mari...numai bune de infulecat :)) ). Intr-un ceaun mare (din acela pe care il folosim cand taiem porcii de craciun) se pun bucatiile de slanina si punem putina apa si amestecam bine din cand in cand cu o lingura mare...
Tocanita de pipote de pui
pipotele se spala ,se curata de pielite si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.ceapa se taie solzisori si se caleste putin pana devine sticloasa.se adauga pipotele scurse si se pune apa cat sa le acopere.se lasa sa fiarba 60 min. cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate,sare si piper...