Tocanita de pipote de pui

de 28_andreea in Pui, 4 Dec 2010 | 7992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote pui
  • 4 cepe mijlocii
  • 150 gr pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote de pui:

pipotele se spala ,se curata de pielite si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.ceapa se taie solzisori si se caleste putin pana devine sticloasa.se adauga pipotele scurse si se pune apa cat sa le acopere.se lasa sa fiarba 60 min.

cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate,sare si piper si se mai lasa la fiert 10 min.se serveste cu mamaliguta sau cartofi piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu crusta de iaurt