Bun venit!LOGIN • CONT NOU
4
Bucatarasgrozav
Brasov
Bucataras din 20.03.2012
RUBARBA - Tulpinile sale sunt folosite la prepararea dulciurilor precum plăcinta cu rubarbă, compotul si dulceața de rubarbă. Atenție! Frunzele nu se vor consuma niciodată, ele conțin substanțe toxice chiar mortale.
publicat la 05.04.2020
publicat la 05.08.2019
Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!
Voturi:43
Voturi:33
Voturi:16
In cont 86
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:03
ieri la 09:24
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de Adele 4
8 comentarii
de vasimur 4
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
vasimur
Adele
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
RUBARBA - Tulpinile sale sunt folosite la prepararea dulciurilor precum plăcinta cu rubarbă, compotul si dulceața de rubarbă. Atenție! Frunzele nu se vor consuma niciodată, ele conțin substanțe toxice chiar mortale.