- cartofi,de preferinta mai mari,(cant. dupa preferinta)
- se spala.
- se taie in jumatati sau sferturi,depinde de marimea lor,
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura frunze de usturoi verde(merge si catei de usturoi pisati)
- ulei de masline sau vegetal.
Cartofii astfel pregatiti se pun intr-un castron se pune ulei deasupra si verdeturile tocate marunt si se amesteca bine ,in asa fel incit uleiul si mirodeniile folosite sa cuprinda toate partle cartofilor.
Preparare:
Astfel pegatiti,se pot tine chiar de pe o zi pe alta la frigider,dar ~ATENTIE~fara sare.
Sau se prepara imediat,punindu-i pe o tava unsa sau captusita cu hirtie de copt,se condimenteaza dupa gust cu /sau:
- sare
- piper
- boia dulce
- usturoi granulat
- frunzulite de rosmarin
- chimen,etc.
Tava se baga in cuptorul incins la maxim pina se auresc frumos deasupra.
Se pot servii precum garnitura sau ca atare.
Va asigur ca sunt f. buni si merge repede.
Se pot pune mai multe verdeturi chiar dupa gust.citeste tot
Salutare. Pentru mine https://ruleta77romaina.com/ oferă cea mai bună experiență de ruletă în România. Totul este clar, stabil și bine organizat, iar jocul e relaxant. Mesele live și opțiunile variate fac totul foarte atractiv. Îți recomand să testezi singur și să decizi dacă îți place.
sper sa va placa