popadumitru72

1

Bucataras
incepator

valcea

Bucataras din 20.05.2013

RETETE0
PRIETENI1
Perete
 

sper sa va placa

Ingrediente:

- cartofi,de preferinta mai mari,(cant. dupa preferinta)
- se spala.
- se taie in jumatati sau sferturi,depinde de marimea lor,
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura frunze de usturoi verde(merge si catei de usturoi pisati)
- ulei de masline sau vegetal.
Cartofii astfel pregatiti se pun intr-un castron se pune ulei deasupra si verdeturile tocate marunt si se amesteca bine ,in asa citeste tot

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]