La Ancuta

5

Bucataras
senzational

Sibiu

Bucataras din 16.05.2010

RETETE506
PRIETENI249
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2010

Aluatul: Se pune faina intr-un castron, se adauga drojdia uscata si se amesteca. Se face o gropita in mijloc si se adauga apa calduta, zaharul si uleiul. Se amesteca si cand sunt aproape incorporate ingredientele, se adauga sarea. Se framanta un aluat elastic, care nu se mai lipeste de...

Pateu de ficat (by Gaby)

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2010

Ficatul se curata si se pune la prajit in unt. Se adauga apa si se la sa fiarba 10 minute. Se adauga vinul, ceapa taiata in 6 si usturoiul si se mai lasa pe foc inca 15 minute. Se stinge focul si se adauga condimentele, 180 g unt si smantana. Se amesteca pana se topeste unul. Se paseaza...

Bulete de cascaval la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 8 Noi 2010

Se fierbe apa cu untul si sare, pana se topeste untul. Cand clocoteste se da deoparte si se adauga toata faina. Se amesteca bine apoi se adauga cascavalul ras si ouale pe rand. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se formeaza apoi bilute...

Chec aperitiv cu verdeata

In Aperitive / Garnituri la 7 Noi 2010

Se taie prazul marunt si se caleste in 2 linguri de ulei, pana se inmoaie putin. Separat se amesteca galbenusele cu 4 linguri de ulei. Se adauga iaurtul cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici, sunca taiata feliute si prazul calit. Se amesteca bine si se adauga faina si praful de copt.....

Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece

In Aperitive / Garnituri la 2 Noi 2010

Se dizolva drojdia impreuna cu zaharul in 1-2 linguri de apa si se lasa sa stea 5-10 minute. Se amesteca untul rece cu faina pana capata un aspect nisipos. Se adauga oul, iaurtul si drojdia iar la final sarea. Se framanta bine, pana nu se mai lipeste de maini. Se acopera cu folie...

Placinta cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 5 Oct 2010

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand sunt aproape fierti se scurge apa, se curata si se taie felii. Ceapa si ardeiul se taie marunt si se amesteca cu cartofii. Se bat ouale si se amesteca cu smantana. Se adauga peste cartofi, pastrand 2 linguri pentru a unge placinta...

Orez cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2010

Se curata ciupercile si se taie sferturi. Se pun pe foc intr-o oala cu putin unt si se acopera cu un capac. Se lasa sa se inmoaie amestecand din cand in cand. Cand sunt aproape gata se adauga zeama de lamaie, cimbrul si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu sare si piper. Separat am fiert...

Afisate 61 - 67 din 67 retete    

Postari recente

publicat la 05.02.2019

Paltinis Reloaded

publicat la 30.07.2018

Intalneala de vara - Paltinis

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]