Galuste de mamaliga cu ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 5523 vizualizari

 

Foarte, foarte, foarte bune. Multumesc Nadina

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 100 g bacon
  • 75 g smantana
  • 100 g cascaval ras
  • putin ulei
  • pesmet
  • mamliga
  • putin unt
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de mamaliga cu ciuperci:

Facem o mamaliga putin mai moale, din apa, malai si sare.

Pentru umplutura:

Taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei. Adaugam ciupercile si baconul taiate marunt si lasam sa fiarba 10-15 minute. potrivim de sare si piper

Luam de pe foc si adaugam smantana si cascavalul ras. Amestecam pana se omogenizeaza.

Luam cate o lingura de mamaliga, o aplatizam in palma si punem o lingura de unplutura. Impaturim si dam o forma rotunda.

Dam galustele astfel formate prin pesmet si le aranjam frumos intr-o tava unsa cu unt.

Radem cascaval deasupra si taiem cateva bucatele de unt, pe care le punem peste galuste.

Dam la cuptor pentru 15-20 de minute la foc potrivit.

Tare bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de mamaliga cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (36)

La Ancuta 1

06.12.2010, 11:49

Nadina am stat la geam, dar l-am ratat pe Mosu

elena1988 1

04.03.2011, 15:29

Lau 1

04.03.2011, 15:39

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci